Alla inlägg under april 2008

Av Christian - 7 april 2008 12:12

Hemloxen är helt klart inte släkt med Duracell-kaninen.

Helgen har tagit ut sitt pris, och mina batterier är definitivt och totalt slut. Sällan har en måndagsmorgon varit mindre lockande att uppleva, trots de mäkta förvånande 10 timmarna komaliknande sömn i natt...något jag inte upplevt på jag-vet-inte-hur länge, men som ändå inte verkar ha hjälpt särskilt mycket.


Planen för dagen var 5 sidors analys att få färdigskriva, men det målet ligger för till fället, tja, vi kan väl säga att det ligger ganska långt borta :/

Av någon orförklarlig anledning så är identitets-teorier inte särskilt lockande när det känns som om hjärnan tagit semester och ringt in en vikarerande kopia av blöt bomull.


Meh...can´t brain today. I has the dumb



Av Christian - 6 april 2008 14:31

Ye Gods....Hemloxen är sliten!

Nyss hemkommen från kort men intensiv helg i Göteborg, och försöker samla ihop resterna av medvetandet, plåstra om skoskavda fötter och slöa bort träninsgvärken från massivt dansgolvstudsande.


Virrade omkring på blåsiga storstadsgator i sällskap med Azale på jakt efter bokaffärer, secondhand-kläder och det perfekta fiket...av vilket endast det senaste uppnådes. Men som det uppnåddes! Världens mysigaste/skummaste lilla källare med livsfarliga trappor, soffor och fallfärdiga bord och stolar lite slumpmässigt utsatta..och kakor.

Kakor av Guds nåde.

Kakor som skulle gjort Marie Antoinette nöjd, till och med.

Bröd? nej tack...låt oss äta decimetertjock kladdkaka med vispgrädde och starkt kaffe till.


Cookies = Love


Stärkt av socker, choklad och koffein bar det iväg till lyan för mat, förfestfixande och tillsnyggande av oss själva, och i brist på bättre testades cosplay-projektet med min Sweeney Todd-kostym, och blev över förväntan bra! Kändes något dumt att rocka loss till VNV Vation på Monochromes dansgolv i den sviden, men det var det lätt värt!


Värt var också klubben i sig.

Har hört massor med negativt om stället, så förväntningarna var rätt låga, men blev å andra sidan då positivt överraskad. Har inte dansat/studsat/röjt/yrt omkring så mycket, eller till så bra musik, sedan gamla kårpuben här i stan lades ner för ett antal (5, 6, 7 ?) år sedan.


Något dum idé at ha hyfsat nya kängor på sig en sådan kväll, dock.

Nåja, blev dom inte inbrytna och uppmjukade av gårdagen så blir dom det aldrig och vansinnigt illa är det inte.


Och nu blir det ryggläge i tv-soffan med Hedwig and the Angry Inch och Rocky Horror Picture Show resten av dagen för hemloxen. Kultfilm och onyttigheter är enda vettiga sättet att spendera en avslagen söndag.


Tills vidare,

C.



Av Christian - 5 april 2008 20:21

I Göteborg.

Ruskigt onykter.

"Monochrome" om ett par timmar.


Rapport följer om ett dygn eller så.


Off to drink i go! 

Av Christian - 4 april 2008 17:01

Inte mycket att skriva, då ingenting häder :/

Dock finns ett helt gäng nya bilder från lite fester det senaste halvåret upplagda i min bilddagbok:


http://hemlox.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1207260001&id=188757673

Av Christian - 1 april 2008 13:02

I can has heat?

Yes I can.

Äntligen...efter lite för många nätter utan värme i sovrummet följt av morgnar utan varmt vatten verkade i allfall vatten-biten vara löst i morse.

Lägg till det att jag har solen lysandes från en kristallblå himmel rakt in i kontoret just som jag skriver detta, och dagen är helt okey...för en gångs skull.


Vidare?

Lite tursamma fynd på Ebay och ett par nätter med nål och tråd i högsta hugg (insomnia ska ju vara bra för *något*) så är mitt första cosplay-projekt i stort sett klar. Får jag höra en applåd för min exponentiellt ökande nördighet?  (http://en.wikipedia.org/wiki/Cosplay)


Inte det, nej.

Oh well, jag kommer att bli grymt snygg i rollen som Tim Burtons/Johnny Depps version av Sweeney Todd. Och ja, jag har lärt mig sångtexterna som hör till, så häll i mig tillräckligt med alkohol och underhållningen är garanterad. Bilder kommer upp på min bilddagbok inom en hyfsat snar framtid.


I övrigt jobb. Jobb, jobb, jobb.

All work and no play, makes Hemlox a dull boy.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards